Info
Kalender

De kalender is leeg

 Module-evaluatie

Gepubliceerd op 5/16/2008 2:34:00 AM - Vergruizelen

Vandaag zowaar een module-evaluatie van de cursus 'Internet en wiskundeonderwijs'. Interessant is het 'totaal cijfer' van de module. Op mijn formulier staat daarvoor een 6,88. Dat is wel gek. Die twee decimalen zijn natuurlijk van zich zelf al absurd, maar vooruit maar.  Eens kijken: 8 respondenten, het gaat om voltijd 'Internet en wiskundeonderwijs'? En dan een zeskommanogwat? Dat kan bijna niet kloppen. Het was juist weer ontzettend leuk om te doen, we hebben enorm plezier gehad en heel soms, hier en daar, nog wel 's wat geleerd, misschien... Laat ik het zo zeggen: erg vermoeiend kan het niet geweest zijn.

Toch maar 's nagerekend of het wel klopt. Je bent tenslotte als wiskundedocent ook altijd bezig om onzin te bestrijden. En wat blijkt? Het klopt niet!. Het gemiddelde is gewoon 8.0, Kennelijk is er één formulier verkeerd ingelezen. Je kunt nog 's narekenen of die veronderstelling klopt en welk cijfer de machine verkeerd heeft ingelezen. Maar een gesukkel is het wel.

Maar het kan altijd nog erger: http://www.wiswijzer.nl/blog/comments.asp?id=518

 5/16/2008 10:06:45 PM

Overigens is een goede beoordeling (8 of hoger) nog geen reden om de cursus niet geheel te verbouwen!:-)

 Door: Naschrift

 9/27/2008 3:26:27 AM

Ik heb gehoord dat het een 'bekend probleem' is dat bij het inlezen van de module-evaluatie een 10 wordt ingelezen als 1. Lekker is dat!

 Door: Theo

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...