Info
Kalender

De kalender is leeg

 Lekker is dat...

Gepubliceerd op 5/16/2007 1:20:00 AM - Vergruizelen

Wonderlijker kan het niet zijn... De cursus blijft hetzelfde, maar de studiegidstekst moet elk jaar worden aangepast. Ik bedoel dan vooral de indeling... Aanvankelijk gebruikte we de volgende indeling:

Maar dat moest in het kader van het competentiegericht maken van het curriculum natuurlijk heel anders:

Maar volgend jaar moet het toch weer anders:

Volgens mij had ik dus de teksten beter niet aan de nieuwe richtlijnen kunnen aanpassen, want de nieuwe richtlijnen zijn wel zo'n beetje hetzelfde als de eerste richtlijnen. Er is nu wel een verschil in die zin dat het nu echt alleen maar volgens het nieuwe FORMAT kan omdat anders de uitgever het niet kan verwerken. Dat is nog 's een inhoudelijk argument!

Jammer is dat ik net zo'n beetje met Marc bezig was om een database studiegids voor wiskunde te maken... met als doel een applicatie te maken waarmee we op een eenvoudige manier de studiegidsteksten kunnen bijhouden en koppelen aan de verschillende onderdelen van de website.

Maar wel een geluk voor de docenten die nooit de moeite hebben genomen om de studiegidsteksten te actualiseren, want die hebben het niet nu niet al te moeilijk. Dus leermoment! De volgende keer dat er iets verandert dan moet je HEEL TRAAG reageren, want je hebt grote kans dat het alweer voorbij is voor dat je 't merkt... Misschien is het wel zo dat veel problemen vanzelf verdwijnen als je gewoon NIETS doet... Dat zou pas prettig zijn!

 7/2/2007 11:37:15 AM

"...niet op reageren Lena, het gaat vanzelf wel weer over! En weet u meneer, wat hier het ergste is? Ik geloof dat ze helemaal gelijk hebben!"

 Door: Naschrift

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...