Info
Kalender

De kalender is leeg

 Opgeblazen gevoel

Gepubliceerd op 5/9/2007 3:28:00 PM - Vergruizelen

Dat uitgerekend medewerkers van TNT post niet lezen is zorgelijk. Ik maak gebruik van de verhuisservice om de post van het oude adres door te laten sturen naar het nieuwe adres. Ik heb dat een week aangezien en het werkt... nou ja half. Ik krijg op het oude adres geen post meer (dat klopt dus), maar de post komt niet aan op het nieuwe adres (dat klopt niet dus).

Via de website kan je daarover een bericht versturen dus dat heb ik maar 's gedaan op 6 mei. Als reaktie krijg ik op 9 mei dan dit bericht:

"Volgens onze gegevens is de ingevulde verhuisdatum 01-05-2007, dat is ook de aangevraagde datum van ingang voor het doorsturen van de post. Op dit moment wordt er dus geen post doorgestuurd en zou het nog op het oude adres bezorgd horen te worden."

Eens kijken, het is 9 mei maar de verhuisdatum is 1 mei, dus wordt de post nog niet doorgestuurd... nee dat is helder! Dus maar weer 's in de virtuele pen geklommen. Vandaag alweer een reaktie:

"Ik betreur het ten zeerste dat deze service niet aan de verwachtingen voldoet. Ik heb uw opmerkingen geregistreerd en doorgegeven aan de manager van het verantwoordelijke bezorgkantoor."

Inmiddels worden er inderdaad toch poststukken doorgestuurd naar het nieuwe adres, dus dat is dan wel prima. Eerlijk gezegd heb ik er niet veel vertrouwen meer in, maar ja... wat kan je verder doen? Er rest mij slechts hopen dat het allemaal goed gaat.

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...