Info
Kalender

De kalender is leeg

 Gemeente op ramkoers

Gepubliceerd op 12/29/2006 11:56:00 AM - Vergruizelen

Volgens Inderdaad, slopen is knettergek zijn de projectontwikkelaars al vast begonnen met nieuwe bouwplannen voor de plek waar nu nog het gebouw van de Amerikaanse ambassade staat:

"Het is een publiek geheim dat burgemeester Deetman aanjager van de sloop is omdat hij het gebouw lelijk vindt. Ik ben huiverig voor politici die zich een oordeel aanmeten over mooi en lelijk. Zijn ze daarvoor opgeleid, hebben ze er verstand van? Vast niet. Vorige week nog hoorde ik een andere sloper, wethouder Marnix Norder, uitroepen dat hij blij was dat de Zwarte Madonna eindelijk in het stof zou bijten. ’Zij is lelijk en versleten,’ oordeelde Marnix. Populistische onzin, een oersolide gebouw als dit is niet na twintig jaar op. Het ziet er wel verslonsd uit, maar dat is te wijten aan HaagWonen en de gemeente die jaren niets aan onderhoud hebben gedaan. "

Lelijkheid was echter toch nooit het argument? Euro's! Daar gaat het om... maar ja, ik zeg maar niks. Maar 't is wel een soort strategie... verslonzen, lelijk, slopen dus... het wordt tijd dat iemand die bouwmafia eens sloopt.

Geef een reactie op dit bericht


Ik ben gestopt met dit weblog. Reageren is niet meer mogelijk...